Z-Water - Det moderna hållbara rengöringsmedlet

Genom att gå över till att städa med Z-water så är du ytterligare en bit närmare att uppfylla det globala målet - Agenda 2030! Z-water är snällt mot hälsan, miljön & klimatet - elakt mot smutsen. Helt utan tensider, fosfater, konserveringsmedel och parfymer - består till 99,83% bara av vatten och är Svanenmärkt. 
Z-water är ett högeffektivt alkaliskt joniserat vatten, rengör snabbt och effektivt - utan att släppa ut några miljöfarliga kemikalier i naturen. Är skonsamt att använda och utsätter inte människor och djur för några onödiga hälsorisker. Det är harmlöst att få på sig och orsakar inga hälsovådliga sprayångor/aerosol-dimmor, vilket gör det utmärkt att använda i ALL daglig städning. Är fantastiskt på rostfria ytor & whiteboards. Z-water rengör snabbt samt löser fett och smuts omedelbart. Har lång hållbarhet, över 2 år, utan att tappa effekten. Ingen dosering krävs och irriterar inte huden.
Går även att använda som tvättmedel samt diskmedel. Finns i två varianter; pH 12,5 samt 13,1.

Varför funkar det

Dess effektiva rengörande egenskaper beror på en unik och patenterad framställningsprocess som utvecklats i Japan. Vid tillverkningen av Z-water används 99,83% RO filtrerat vatten och 0,17% kaliumkarbonat; även kallat "pottaska", E501(används vid livsmedelstillverkning, barnmat och läkemedel). Den färdiga, "ready to use" produkten (pH 12,5) består fortfarande av 99,83% vatten och 0,17% kaliumhydroxid (även kallat lut). Delen kaliumhydroxid är så minimal att det knappt är mätbart och ligger långt under nivån för att vara farlig att använda.

Tillverka själv eller köp färdigt

Z-Water kan köpas färdigt, eller tillverkas på plats direkt i egen verksamhet med en Z-Water Generator. Genom att tillverka själv minskar behovet av transporter samt att flaskor och dunkar återbrukas som minskar mängden plastavfall och CO2 utsläpp radikalt.

Framtidens rengöringsmedel
  • Kemikaliefri rengöring
  • Avger inga skadliga sprayångor
  • Innehåller inga miljögifter
  • Klimatsmart val
  • Egentillverkning till låg kostnad 
  • För rengöring, tvätt & disk

Z-Water

Z-water (2).pdf
Z-Water moppar 211230.pdf

Om oss

ClinnoC AB är unik återförsäljare av Z-Water och Generatorer. I nära samarbete med PT Professional som har agenturen för Z-Water i norra Europa. Vi utvecklar ständigt användningsområden och tillbehör i dialog med Japan, samarbetspartners och våra kunder.

Kontakta oss

ClinnoC är verksamma i Stockholm Mälardalen men även norra Sverige. Kontakta oss via mejladressen längst ner eller på telefon, så bokar vi ett kostnadsfritt möte