ztrila - en världsnyhet!

Ztrila är en innovation för hälsa och ergonomi!
Med Ztrila slipper du andas in sprayaresoler och du sparar dina händer eftersom du slipper spraya. Samtidigt får du en väl avvägd mängd produkt i duken eller på ytan som ska rengöras. Ztrila har en hängare som gör den otroligt lätt att arbeta med. Hängaren kan även användas på andra flaskor med spraytrigger, sprutkork eller helt vanlig kapsyl.   Ztrila har utvecklats av PT Professional i samråd med flera av våra kunder. Tillverkningen sker i Sverige. Hör av er för beställning eller mer info. Se även vårt produktblad nedan.

Z-Water - Det moderna hållbara rengöringsmedlet

Genom att gå över till att städa med Z-water så är du ytterligare en bit närmare att uppfylla det globala målet - Agenda 2030! Z-water är snällt mot hälsan, miljön & klimatet - elakt mot smutsen. Helt utan tensider, fosfater, konserveringsmedel och parfymer - består till 99,83% bara av vatten och är Svanenmärkt. 
Z-water är ett högeffektivt alkaliskt joniserat vatten, rengör snabbt och effektivt - utan att släppa ut några miljöfarliga kemikalier i naturen. Är skonsamt att använda och utsätter inte människor och djur för några onödiga hälsorisker. Det är harmlöst att få på sig och orsakar inga hälsovådliga sprayångor/aerosol-dimmor, vilket gör det utmärkt att använda i ALL daglig städning. Är fantastiskt på rostfria ytor & whiteboards. Z-water rengör snabbt samt löser fett och smuts omedelbart. Har lång hållbarhet, över 2 år, utan att tappa effekten. Ingen dosering krävs och irriterar inte huden.
Går även att använda som tvättmedel samt diskmedel. Finns i två varianter; pH 12,5 samt 13,1.

Varför funkar det

Dess effektiva rengörande egenskaper beror på en unik och patenterad framställningsprocess som utvecklats i Japan. Vid tillverkningen av Z-water används 99,83% RO filtrerat vatten och 0,17% kaliumkarbonat; även kallat "pottaska", E501(används vid livsmedelstillverkning, barnmat och läkemedel). Den färdiga, "ready to use" produkten (pH 12,5) består fortfarande av 99,83% vatten och 0,17% kaliumhydroxid (även kallat lut). Delen kaliumhydroxid är så minimal att det knappt är mätbart och ligger långt under nivån för att vara farlig att använda.

Tillverka själv eller köp färdigt

Z-Water kan köpas färdigt, eller tillverkas på plats direkt i egen verksamhet med en Z-Water Generator. Genom att tillverka själv minskar behovet av transporter samt att flaskor och dunkar återbrukas som minskar mängden plastavfall och CO2 utsläpp radikalt.

Framtidens rengöringsmedel
  • Kemikaliefri rengöring
  • Avger inga skadliga sprayångor
  • Innehåller inga miljögifter
  • Klimatsmart val
  • Egentillverkning till låg kostnad 
  • För rengöring, tvätt & disk

Z-Water

Z-water (2).pdf
Ztrila produktblad 220907.pdf
Z-Water moppar 211230.pdf

Om oss

ClinnoC AB är unik återförsäljare av Z-Water och Generatorer. I nära samarbete med PT Professional som har agenturen för Z-Water i norra Europa. Vi utvecklar ständigt användningsområden och tillbehör i dialog med Japan, samarbetspartners och våra kunder.

Kontakta oss

ClinnoC är verksamma i Stockholm Mälardalen, men även norra Sverige. Kontakta oss via mejladressen längst ner eller på telefon, så bokar vi ett kostnadsfritt möte