innovativa lösningar & produkter

Vi har den unika förmånen att som utvald leverantör erbjuda några av branschens bästa och mest innovativa rengöringsmedel, hjälpmedel och maskiner genom vårt nära samarbete med PT Professional och Tecnovap! Det är ett samarbete där det ständigt sker utveckling i form av tjänster och anpassade lösningar - både kopplat till miljö, hållbarhet och kundens behov!

Vi representerar Z-water i Stockholm/Mälardalen samt norra Sverige och efterfrågan har varit, och är, stor då Z-water så effektivt rengör alla typer av ytor och inte lämnar något kvar på ytan som bakterier, smuts och damm "fastnar i".
För mer information och demo så bokar jag gärna ett möte - fysiskt eller digitalt.

Alla våra kunder är våra referenser!

Z-water är det unika alkaliska rengöringsvattnet från Japan som klarar all daglig rengöring. Går att köpa i flera olika volymförpackningar, men även investera i egen tillverkning. I färdig brukslösning har den ett pH på 12,5 för daglig städning samt pH 13,1 för tuffare smuts samt för användning vid tvätt i tvättmaskiner. Där Z-water går bet har vi i stort sett alltid en lösning även för detta. Läs mer under fliken Z-Water.

Med Spacevacsystemet dammsuger du smidigt och tryggt från golvet på höjder på ca 14 m där du annars hade behövt en lift eller ställning. Finns även som Atexklassad. Går även att använda för rengöring av hängrännor.

Med våra olika högtrycksångmaskiner löser du enkelt och miljövänligt allt från smutsiga fogar, damm bakom trånga element, rengöring i frysrum, restaurangkök till isproppar i stuprör. ogräs och mycket mer.

Lumitester Smart A3 är den senaste mättekniken när du vill säkerställa renheten från celler (mat för bakterier) på känsliga ytor dels inom sjukvården, livsmedelstillverkning, men även i renrums miljöer samt för att stoppa smittspridning i allmänna lokaler såsom kontor och fastigheter. Till skillnad från traditionell mätning med ATP mätare (endast levande celler), så mäter A3 även döda celler och ger på så sätt ett mer stabilt och trovärdigt värde.

Lumitester A3 broschyr.pdf
Infoblad-dukar-mopp-Zwatersystem-pt-picra#2.pdf
Z-water (2).pdf